Sleeping beauty...

2010-10-27 - 13:30:24
Rasmus sover, vi ska strax klä på oss för att hämta barnen men jag måste vila huvudet lite, det känns som en stor betongklump och dessutom så har jag 35 min på mig innan dom ska vara hämtade..

Idag skulle jag hunnit med MASSA men det enda jag hann med var bolaget.. Larmkillen kom hit och fixade larmet som var ur funktion och jag lyckades få två månader gratis eftersom jag anser att detta inte var vårt fel och dom har strulat så mkt!!

Jag hade riktig beslutsångest på bolaget idag, jag ska ju göra någonslags välkomstdrink till fredag, jag hade 2 förslag, det ena var vodka, hallonlikör, sprite och hallon.. Det andra var persikopuré med mousserande vin och en jordgubbe.. Det blev det sistnämnda men jag känner mig jätte osäker på det.. Vad tror ni funkar bäst?

Det blev dessutom en Tequila Rose, några bacardi breezer mango, sprit, alkoholfritt mousserande vin, rosé (mousserande) och några andra goda grejor.. Det blev inte så farligt dyrt faktiskt.. Och jag fyller bara 25 EN gång och jag firar aldrig något annars.. Har egentligen inte råd att fylla år men jag anser själv att jag är värd ett trevligt 25 årsfirande.. ;-)..

Hurra hurra.. Wiie..

Boob-job..

2010-10-27 - 13:22:47

Många som känner mig vet hur gärna jag vill göra en bröstförstoring, och det är inget jag viskar om, jag talar om det öppet för det är inget jag skäms för, jag har alltid vart PLATT med stort P.. Alltid alltid alltid.. Eller , ja iaf när jag INTE ammat, nu när jag ammar rasmus är dom väl lite större men absolut inte normalstora för resten av min kropp, jag önskar så in i norden att jag hade råd med en operation men sålänge jag går hemma och är mammaledig blir det inget av det. Det känns så tråkigt för jag lider av att ha på mig tunna tröjor, tajta linnen, bikini m.m.. Det är trist!! Förutom alla bristningar jag fick på låg, rumpa och höft när jag väntade barnen är tuttarna det största problemet.. Jag var bara tvungen att skriva av mig. ÅH va jag hatar att vara platt!!!

Today..

2010-10-25 - 18:35:10
Har vart en dag som alla andra, typ inget speciellt har hänt, Rasmus fick en tand igår så jag är fortfarande stolt idag, hehe.. Idag var vi på VC, har haft besök av Hornbach och deras leverantör, har haft BUP här osv, så nu inväntar jag kebabpizza, yummie.. Har väntat på det i flera veckor.. Mums.. Skulle egentligen gjort tonfisksallad med vitlöksbröd till men eftersom BUP ändrade tiden till 17-18 idag istället för 8.15 imorse så blir det PIZZA.. Efter vi ätit ska jag åka och sola en stund, blir tyvärr i järna idag igen för jag har ingen lust att åka till tälje nu..

blev ett väldigt kort och meningslöst inlägg men nu kommer pizzan.. Yey

Bajs-katastrof..

2010-10-24 - 18:14:55

Dagen har väl vart som en vanlig Söndag, det vill säga jävligt seg.. Båda bankdosorna har pajjat, hur vet jag inte men dom har det så nu när jag skulle slå mig ner för att betala dom härliga räkningarna går det inte, inte bra.. Så på tisdag blir det banken, ingen höjdare.. Det gjorde inte mitt humör mkt bättre alltså..

Drog iaf och solade 20 min idag, skönt som fan men tror inte jag fick mkt till färg, dåååliga solarier i Järna, förslag på bra vill jag gärna ha!! Ska sola 20 min varje dag denna vecka tänkte jag så jag har lite färg till fredag när det blir party party.. Jag 25 år, det är fanimej helt sjukt, halva vägen till 50..

Idag fick min lillknodd sin första tand, han som vanligtvis är på kanonhumör dagarna långa har vart en riktigt skitunge sista dagarna , jag trodde han tuffat till dig lite min lilla knodd men nej nej det var tanden där nere som kikade fram så strax är han min gooos igen ;-).. Bästa bästa!!

Haha, kom att tänka på vad min rubrik skulle vara, bajskatastrof passar ypperligt, Rasmus har en förmåga att inte bajja på flera dagar och när han kommer till skott så blir det M Y C K E T, eller JÄTTE mycket.. Men iaf, jags tod och lagade mat nu på eftermiddagen, ger lite majskrokar till en pipig son (trodde han pep pga att det kliade i tandköttet), sen när jag ska sätta dit hans "bord" på hans matsol så ser jag, VAD? Jo, typ bajs nerkladdat runt hela låret på honom i hela stolen, yeeey, då hade han bara suttit där MAX 10 min, så han var jävligt snabb och luktfritt var det också :-P.. Haha.. sötnöt..

Nu ligger han här bredvid och vilar lite innan vi ska kolla tv en stund sen nanna för natten, kanske vore det en bra tid att somna för honom egentligen, vid 18-tiden men jag kör på 21-tiden.. :-)..

So long..

24 överkåta chilenare..

2010-10-23 - 18:49:22
Satt och kolla på det här programmet med alex shulman (eller vad fan han heter) häromkvällen.. Så var det en av dom som var med som sa typ såhär: Ja, vem vill inte vara instängd i en gruva med 24 överkåta chilenare (syftade på gruvraset i Chile härom månaden)..

Då skrattade jag och sa till Johan, "Ja, då har hon inte bott med en överkåt Chilenare om hon säger så (dte är inte alltid lätt :-) ).."..

Jag kan inte förstå för allt i världen att Johan inte tyckte jag var rolig ;-)..

Moi moi..

2010-10-23 - 18:41:24
Igår var en K A T A S T R O F - D A G .. Det var verkligen pest och pina hela dagen, barn som slogs, snö ute, svinkallt, barn som bråkade ännu mer, fick en mobil i ansiktet (kastat av Emilio), ont i halsen, trött som ett as osv.. Så därför besparade jag er migg typ 3 sidor långa vrede :-P...

Idag har vi inte hunnit med så jäkla mycket, helgerna springer bara förbi med rasande fart.. Strax är det jul också, eller okej det är ett tag kvar men ni fattar.. Vi började dagen med att åka hem till svärfar och planera klart köket för att kunna skicka in det till EPOQ eftersom det tar många många veckor innan köket levereras, så jag ska bara upp till IKEA och titta en grej nu i veckan eftersom vi ska ha bänkskiva därifrån sen ska jag skicka in ritningen på köket.. och samtidigt beställa bänkskivan m.m.. har mkt att göra denna vecka.. På måndag kommer dom hit från BUP (jag vet att endel tycker det är alldeles för privat att skriva här men det är min blogg så sluta läs om ni känner så) för dom ska utvärdera och studera Emilio (och även mig), han ska ställas i kö för ADHD m.m i början på nästa år så detta är andra steget närmare.. Lite senare på dagen kommer det hit en leverantör till Hornbach och tittar på vårt golv. Tisdag blir det Skärholmen med Sanna, ska titta efter något snyggt till fredag, onsdag ska jag åka till IKEA och även och titta (möjligtvis beställa) kaminen vi ska ha in nu i vinter.. Torsdag ska jag och Rasmus ha mysdag.. Fredag är det party party.. Nice men fullspäckad vecka..

Måste även tömma alla kameror och mobilen så ni får se lite nya pics :-)..

Ja just det, i evckan ska jag färga håret men har inte bestämt vilken färg än, förslag? Svart? Mörkbrunt? Koppar? Ja, jag vet inte...

So long..



Hjälp..

2010-10-21 - 16:40:55

På fredag nästa vecka så ska vi fira min 25 års dag, så jag behöver er hjälp med en god bål med alkohol i och tilltugg till det :-). Kom igen nu! Mycket förslag önskas.. Vill välja och vraka bland alla..

Hittade denna men det är utan alkohol och frågan är om man ska ha i alkohol i den, vilken alkohol man ska ha i och hur mycket.. Jag dricker ju i princip ALDRIG alkohol så jag vet nada!!

BÅL

• 1/2 l hallon eller jordgubbssaft
• 1 l vatten
• 1/2 l hallon eller jordgubbar i skivor
• 2 flaskor sockerdricka
• 1 apelsin i skivor
• isbitar

Gör så här:
Blanda allt i en stor skål. Skall serveras kallt

..

Full rulle..

2010-10-21 - 15:57:56

Idag vaknade vi, åkte till dagis sen åkte jag hem och matade Rasmus med en tallrik gröt och lite fruktpuré, sen bar det av till fotvården och bli fin om fötterna :-)..
Efter det åkte jag & lillsnoddas och hämtade upp Sanna för att sedan åka till babyland och köpa Kalle kryp till ramsus och sedan rullade vi vidare ner på stan :-).. Blev en lunch och lite kikande i affärer.. Om en stund kommer Johan hem då ska jag betala in lite räkningar, äta och sedan ska vi till banken för att skriva på alla papper för lånet. Härligt att börja med renoveringen igen!!

Skulle egentligen på föräldrarådsmöte idag men det hinns tyvärr inte med, tråkgit för jag ahde mycket att komma med idag, men det får bli nästa gång :-)..

Jag är verkligen supersugen på Cola just nu, helt sjukt.. Nä men om man skulle lyfta rumpan och göra det nödvändiga kanske..

Ciao..

Maat!

2010-10-20 - 11:13:20
Som endel av er vet så älskar jag mat, laga mat, äta mat, bjuda på mat osv så jag tänkte lägga upp lite bilder på min mat som jag brukar göra.. Har dock inte tagit så mycket kort på senaste tiden så bilderna som finns är inte så jävla hippa och mycket är samma mat men lovar att börja ta mer kort, har vart jättedålig på att ta kort på senaste tid överhuvudtaget..

Vill ni komma med nya recept så gör det gärna, kanske era familje recept eller favoritrecept :-)..

En pasta/grönsaksallad på det vi hade hemma och kött, riktig sommarmat!



Makaronigryta..



Potatis & lax med hollandaiesås är en favvo..



Tacoplate..



Potatisgratäng med fläskfilé och beasås.. Yummie..



Köttfärsås & spaghetti..



Köttbullar , potatis, svartvinbärsgelé..



Korvstroganoff me pasta (den hade givetvis skurit sig, hehe)



hamburgare..



lax, ris och svampsås..



Fiskpinnar med potatismos..



köttbullar, potatis och kantarellsås



kött, Pommes, beasås & rödvinsås..



Biffstoganoff med ris



Biffwok med nudlar..

Någon som vill göra min design?

2010-10-20 - 09:17:48

Glömde givetvis fråga om det är någon av er som skulle vilja göra en design åt mig :-) ?

Snark vad trött jag är..

2010-10-20 - 09:15:19
Ja, så går det när man bestämmer sig för att sova på dagarna.. Igår sov jag hela 1 1/2 timme och i förrgår sov jag hela 2 timmar på dagen.. Jag har varit så sjukt trött att jag somnat när jag lagt Rasmus för att sova middag.. men det för man äta upp när man ska försöka sova på kvällen..

Idag ska jag iaf försöka hålla mig vaken, det är nog bäst så, ikväll är det föräldrarmöte på Micaelas avdelning, det ska bli intressant att lyssna och även komma med egna åsikter, jag har gått med i föräldrarådet också, känner att jag vill vara med och påverka så mycket jag kan för att dagis (förskolan) ska fungera som jag vill, jag vill kunna lämna mina barn till kompetent personal, sund mat ska serveras, barnen ska vara ute när det är möjligt (inte vid storm eller ösregn), det ska bli bättre koll av både barn och deras kläder så man slipper leta kläderna vareviga dag i kapprummet, nog för att nya dagis (helt sprillans nytt sedan maj?!) är helt toppen, med härlig atmosfär (stavas?) men kollen har blivit desto sämre känner jag, kanske är det för att man inte kommit in i rutiner än, absolut inte personalens fel men något måste göras.

Idag händer inte så mycket, Rasmus är fortfarande ruggit förkyld, lite bättre men långt ifrån bra.. Nu hostar han iaf inte tills hans spyr som han har gjort sedan i söndags kväll, men hostar gör han fortfarande. jag säger bara, det är tur att vi inte bor i lägenhet just nu, för Rasmus är inne i en period där han testar sina röstresurser, gärna sent på kvällarna, han låter lite på alla möjliga sätt, inget gråtande men mycker o ä i e.. Så ja, hade vi bott i lägenhet hade vi nog blivit vräkta ;-).. Han har börjat säga mama mama mama, papa papa papa, men det kanske inte är medvetet?! Han är ju faktiskt bara 7 1/2 månad, knappt det.. Men gulligt låter det..

Sommar 2010 del 2

2010-10-19 - 20:53:49
Kul att några redan hittat hit och vissa t.om redan kommenterat, då känns det mycket mer inspirerande att skriva.. Först innan jag jag fortsätter om våra dagar här (som oftast består av samma sak) vill jag fortsätta på sommaren 2010 i bilder.. Nu sover resten av familjen och jag väntar på DH så nu kändes som ett bra tillfälle :-)


Det blev som sagt lite liseberg när vi ändå var neråt i landet.. Denna gång fick Emilio och mina syskon (2) med respektive följa med, Micaela och Rasmus fick stanna hemma med mormor och moster..





Lite fest (med vääldigt några bilder) hann jag även med..







Barnvakt hann vi vara också :-)







Och Rasmus dop hann vi även med. Älskade barn!!


















Sen började dagis igen..





Sommar 2010

2010-10-19 - 19:11:46
Lite bilder från sommaren 2010 hade jag ju sagt so here we go..

Lite kalas hann vi med.. Rasmus sov sig igenom dom typ :-)..







Sen blev det lite strand, lite lek m.m




















Sen blev det en resa ner till mamma i Varberg




















När vi ändå var neråt i landet passade vi på med liseberg.. det blev även dop lite senare.. bilder på allt det kommer senare..

Börja lite smått igen..

2010-10-19 - 15:31:42
Nu ska jag väl börja blogga lite smått igen, känner att det kommer ta ett tag innan jag kommer in i det igen men nu är det kallt ute och man sitter gärna inne, i somras var det ju kanon väder så det blev absolut INGET bloggande,visst var det härligt väder denna sommar? ibland nästan för varmt, jag hade en händelserik sommar, mycket som är hemligstämplat men jag tror att denna sommaren kan ha vart den bästa på länge.. Kanske inte om man tänker löööve.. men annars.. Träffade mina underbara vänner mer än någonsin, fick upp kontakten med Mia igen efter ett uppehåll, myste med mina härliga (vilda, galna) barn, var nere hos mami i varberg och solade en himla massa..Tänkte lägga upp massa bilder från sommaren också men måste rensa igenom dom innan jag gör det :-).. Hoppas ni är några som vill tillbaka och följa min blogg igen..


ciao..
RSS 2.0