Emilios femårsdag !

2012-01-12 - 19:14:06

Idag fyller min älskade stora pojke fem år! Kärlek vid första ögonkastet <3

Hipp hipp hurra min fina pojke!

Jobbet

2012-01-11 - 12:27:23

Sitter på jobbet, har rast.. Jobbar 7.30-17.30, dvs onsdagar är min stängningsdag.. Dagen idag har gått väldigt bra hittills, det är klart jag gör tabbar men i det stora hela är jag nöjd, sitter själv i lugna rummet på rast, känner att jag måste det nu första tiden för att ta in allt nytt.. Dom andra sitter i stora fikarummet :)..

När jag slutar ska jag till affärn och köpa det jag ska ha till Emilios tårta imorgon när min stora kille fyller FEM år!! Han ville ha spiderman tårta eller frukttårta förstod jag det som, vi får se vad resultatet blir :)..

Vaffö då da?

2012-01-10 - 14:07:10
Jag undrar lite över det här med att framstå som mkt bättre än man är.. Eller rättare sagt, jag tycker det är patetiskt att framstå som bättre än vad man är.. I bloggar kan man läsa hur bra människor har det, det finns inget som berör dom, dom har pengar till allt, behöver inte jobba speciellt mkt eller så jobbar dom med sånt dom vill, inte måste jobba med, dom blir erbjudna jobb åt höger och vänster, deras barn bråkar aldrig, i det stora hela lever dom det perfekta livet.. Det är väl bra, eller? Nej det är faktiskt inte bra för det är inte sanningen, dom vill bara framstå som så jävla bra så jag blir spyfärdig.. Det är klart det finns dom som lever i princip ett bekymmerfritt liv, fast om jag ska vara ärlig så tror jag inte de är såna människor som bloggar, eller har jag fel? Därför det stör mig såå satans mkt är för att dom vill framstå som såå mkt bättre än oss andra levande varelser eftersom vi andra är så sorgliga.. Ett helt meningslöst inlägg jag vet men samtidigt, hur meningsfulla är deras bloggar när allt bara är lögn?!

Pyssel

2012-01-09 - 20:24:52

Barnen fick massa pyssel i julklapp, pussel, pennor, papper, målarböcker, rörpärlor i massa färger (t.om självlysande), pärlor att göra armband/halsband etc och massa glitter & lim så sedan julafton har pyssel legat familjen varmt om hjärtat :).
Tänkte lägga upp lite bilder på mys-stunder..

Magen

2012-01-09 - 20:14:51

Har ju vart hemma med Rasmus idag, likaså imorgon. Han blir nog hemma hela veckan men Johan får vara hemma resten av veckan, har min första stängning, första planering och första bf-tid på nya stället.. Har dessutom 15 1-3 åringar att lära känns och rutiner att komma in i :)..

Ja, tillbaka till det jag skulle skrivs om, jag var hemma idag och har haft långhelg innan det och det behövde jag verkligen, ni som har följt mig på fb vet att jag har problem med magen ett bra tag, illamående, smärtattacker, lättare magknip, inte rätt "form" på innehållet så att säga (för much, jag vet) dessa dagar har vart extrema, svimmar nästan av smärtattackerna och mår inte bra alls, har ju sökt läkare men inget svar om proverna.

Börjar tro att det är något allvarligt fel :(, mår inte alls bra av detta, vill bara att det ska gå över..

Är så rädd att få smärtattack på jobbet och det hoppas jag slipper det..

Trots det är jag sugen på mat men har svårt att äta..

Vet egentligen inte varför jag skriver detta men vill ventilera mig lite..

Crap..

2012-01-09 - 07:57:11

Jäjä, veckan är igång MEN den börjar sämre än den borde.. Rasmus har ju vart förkyld sedan i torsdags, i lördags hade han 40 graders feber men i söndags okej.. Hinner i princip bara till dagis innan han får åka hem igen, han är sjuk IGEN, inte förkylningen denna gång men sjuk :(..
Det känns inte helt okej att vabba även andra veckan på nya jobbet, men vad gör man när man har barn!?! :(..

Imorgon blir jag hemma också men OM det behövs får Johan vara hemma resten av veckan, jag vill komma igång med jobbet ordentligt..

Igår var jag och handlade lite kläder till Micaela och tjocka vantar till alla barnen, det har liksom räckt med halv tjocka vantar tills nu.. kanske kan lägga upp bild senare på kläderna som fick följa med i påsen hem.. Polarn & pyret har 2 grymma tröjor på rean, Micaela äger ni båda, är riktigt nöjd!!

Cutie?! Or ugly?! Cuuute!

2012-01-07 - 17:21:33

Haha.. När barnen inte kan sova på kvällarna får man skapa nöjen ;).


Bio

2012-01-07 - 17:18:11

Hallå..
Långhelgen som det så fint kallas börjar närma sig sitt slut, inte helt ok..
Förkylda hela familjen, mer eller mindre..

Igår var jag trots allt iväg på bio med Emilio, det gick ok, inte sämre inte bättre.. Först åt vi på obligatoriska donken sen handlade vi lite popcorn & dricka sen blev det "Alvin och gänget 3", Emilio var jätte förväntansfull, tjatade och ville att filmen skulle börja, ja så började den.. Mörkrädd, klaustrofobi och överaktivitet på bio är inte den bästa kombon (visste inte ens att han hade klaustrofobi eller var SÅ mörkrädd), efter 50 min tjat gick vi ut, gick ner och köpte en heliumballong, påväg till bilen säger han att han ändrat sig, jaha, vi vände och gick tillbaka (satte oss nästan längst fram i bion då) kollade klart den sista kvarten sen åkte hem..

Nu tar det några år innan vi gör de igen, åtminstone tills han inte är så mörkrädd längre..
Värt ett försök och vi hade ju iaf till större del mysigt!

ADHD, hjälp?!

2012-01-02 - 22:27:16

Jag funderade idag på om jag ska ta med mina underbara små huliganer på bio på torsdag, Emilio och Micaela men Johan är bekymrad över det och tycker inte jag ska utsätta mig för det delvis pga Micaelas hemska 3 års trots men främst för Emilios utbrott och hyperaktivitet, jag är kluven..

Jag vill så gärna men samtidigt kanske det spårar ur totalt och både jag och barnen blir ledsna (det händer allt för ofta eftersom jag vill för mkt)..

Tänk vad mysigt OM det fungerade, äta mat på heron city och efter det köpa lite popcorn, godis och cola för att sedan se "Alvin och gänget 3".

Men tänk istället om det blir en flopp, jag lägger ut minst 600:- på det här, barnen och jag är jätte förväntansfulla, sen skiter sig allt? Jag är ju inte gjord av pengar inte heller byggd av sten och kan klara av vad som helst..
Hjälp?!

"Underbara" liv som har gjort denna prövningen för vår familj, Gud finns inte!!
Älskar mina barn högt över molnen så missuppfatta mig inte!

Första arbetsdagen

2012-01-02 - 00:00:55

Imorgon skulle det bli första arbetsdagen på nya jobbet MEN som jag redan förstod i lördags blir jag hemma och vabbar, Rasmus ögoninflammation gäller det givetvis..

Fördelen med det är att jag får vara solo med den lilla parveln under några timmar eftersom dom andra två vill till dagis..

Frukosten och lunchen imorgon längtar jag redan till, (har jag sagt att jag älskar mat?!) till frukost blir det risgrynsgröt med massa kanel och givetvis socker, lunchen kommer bestå av dagens rester, mums!!

Jag älskar verkligen mina barn galet mycket, det känner jag lite extra när lugnet lagt sig i huset och jag faktiskt har tid att tänka! Har funderar lite mer på det här med medicin till Emilio, han säger själv att han mår dåligt över hur han beter sig och vad han gör och vi andra mår inte heller bra över att leva i detta ständiga kaos eller som det värsta, verkligen se hur Emilio lider av detta!! Det är svårt!!
Det här var en grej jag inte tänkte ta upp mer i bloggen men känner ändå att jag vill få mina vänners förståelse för varför jag är som jag är..

Kärlek till er alla!!

God 1 januari..

2012-01-01 - 21:10:56

Med god menar jag verkligen god, som i gott, mumsigt, smarrigt och smaskens :).
För ingen som helst orsak, bara för att jag kan och för att jag älskar min familj en trerättersmiddag !

Förrätt- en typ av Toast skagen.
Varmrätt- lövbiff med krämig fyllning, klyftpotatis och rödvinsås.
Efterrätt- Almondy daimkaka..

Puss på er!

RSS 2.0