Gillar du att shoppa?!

2011-02-27 - 11:54:01

Vem gillar inte att shoppa egentligen? Jag älskar det! Och jag älskar även camprade´s hemsida där man kan göra verkliga fynd på märkeskläder och andra roliga saker, allt man kan tänka sig i princip :-).

Just nu är det MIN kampanj igång, okej inte min men I love it, Saint Tropez, skitsnygga kläder. Häromdagen var det även kläder från P.op till KANON priser, missa inte detta alltså, då missar du något du sent kommer glömma :-). Jag loggar in varje dag för att titta in och varje dag hittar jag något. Massa fint!

Blir medlem du också, HÄR ..

Du kommer inte ångra dig!




I´m back, stronger than ever!

2011-02-24 - 16:26:41
Nä men okej, seriöst. Senaste veckorna har det snurrat mycket i mitt huvud, ska vi, ska vi inte, går det, går det inte, måste jag, eller måste jag verkligen, ja så har mina tankar sett ut sedan söndag den 7 februari och jag kom fram till ett otroligt jobbigt beslut men det rätta så nu är jag lite svagare än mitt vanliga jag men starkare blir jag för varje dag.

Nog om mig.. Eller förresten, det är ju MIN blogg ;-). Jag vet att många trott att jag skulle sluta blogga helt men det kommer inte hända på väldigt väldigt länge men detta var en otroligt välbehövlig paus.

Jag jobbar fulltid under dagarna, allt mellan 6:45 och 17.30, det går bra, det rullar på och pengar rullar in, det känns bra att kunna bidra med annat än tuttar (ja, alltså när man ammar, haha)..

Idag var jag ledig, jag tog ledigt, jag behövde det och Johan behövde hjälp så det passade bra, imorgon är det jobb 8-16:45 igen.. Idag blev det lunch på stan sedan mathandling på Willys, blev en bra dag MEN just i skrivandet kom jag på att jag MISSADE det jag väntat på HELA JÄVLA dagen, BVC 1-årskontroll för min prins, fan, hur kunde jag missa det! Åh vad ledsen jag blir.. Jag hade verkligen sett fram emot det, har mycket frågor och ville väga och mäta knoddas. ÅH!..

Rasmus sitter och dansar, Emilio kollar "draktränaren", jag sitter här och dom två resterande i familjen sitter i badet.. Ikväll blir det starka biffar, ris och tzatziki men grönsaks-stavar, yummie..

Jag låg och tänkte när jag gav Rasmus välling förut, alla säger alltid "det är fantasin som sätter stopp", "stör aldrig barn i deras lek" osv MEN när barnen leker att dom exempelvis dödar varandra med gevär or whatever så kommer alltid en vuxen och säger, "nej men man ska väl inte döda varandra man ska ju vara vänner" okej förstår att man inte vill att barnen leker det men är inte det dubbelmoral eller vad?!

Jag låter mina barn leka vad dom vill sålänge som inte gör illa varandra handgripligen, why not, våld i ord lär dom sig förr eller senare och visst förstör jag barnens fantasi om jag lägger mig i? Hur gör ni?

Uppehåll

2011-02-06 - 17:26:39
SOm ni märker har jag haft mina blogguppehåll sista veckorna och det är bland annat för jag mår väldigt dåligt MEN också för att jag jobbar i princip varje vardag och när jag kommer hem vill jag mysa med barn och sova :-).

Så nu vet ni, nästa uppdatering blir i veckan..
RSS 2.0