Galen!

2010-11-17 - 12:53:57
Nej nu blir jag less, hade skrivit ett jättelångt inlägg så försvann allt när jag skulle lägga upp en bild.. I´m not happy!!..

Dom är iaf strax klara med installationen av kaminen.. Hade räknat med att dom skulle vara klara vid 15-tiden men det gick fortare än så .-), härligt!! Invändigt är dom helt klara förutom med fläkten och glasskyddet runt om..
Strax ska vi klä på oss och hämta trollungen, trots hennes hemska fasoner just nu med all 2,5 års trots är hon en underbar liten tös, jätte mysigt.. Emilio & Micaela leker massa nu för tiden förut bråkade dom precis hela tiden men nu har dom faktiskt kul ihop, det är klart det blir en hel del bråk men inget jag inte överlever :-)..
Rasmus får även han vara med på ett hörn om han inte rör det dom leker med , hehe..

Oh jag är sååå shopping sugen men pengarna räcker verkligen inte till det just nu, mat och räkningar är det som gäller nu, när man gör om hemma får man verkligen prioritera, med tanke på vattenskadan vi hade i köket kunde inte renoveringen vänta och kaminen fixar vi för att få ner kostnaden i el varje månad..

Postat av: jossan- mamma till aleksander

hej, okej, jag ska kolla lite på stan.. Känns ju helt värdelöst att köpa så jävla mkt burkmat till prinsen.. Man vet ju aldrig va som är i..

2010-11-17 - 13:26:44
URL: http://josefinanero.blogg.se/
Postat av: Jenny ♥

Känner igen det där med shoppingsug, samma här men får hålla hårt i dom kronorna som är kvar...



Ha en riktigt fin kväll!



Ps: Tävla gärna om en kaffemaskin på min blogg värde 2000 kr: http://jennyn.se/2010/november/tavla-vinn-den-nya-kaffemaskinen-fran-tassi-1.html kanske kan stilla shoppingsugen lite ;-)

2010-11-17 - 20:21:58
URL: http://www.jennyn.se
Postat av: pinkii

det suger när man måste snåla!! haha

2010-11-17 - 22:14:20
URL: http://pinkiibooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0