Nov 2008

2010-02-17 - 16:48:19

Vaknade rosenrasande!

Imorse vaknade jag fly förbannad eller faktiskt inte förbannad utan helt utmattad och ångestladdad..Johan tog lillan som vaknade runt 6 tiden , hade redan matat henne runt 2 och tröstat henne en gång däremellan så jag var helt jävla bränd.. Låg kvar i sängen tills halv 10, sov dock inte eftersom Emilio sprang som det vore rena E4an in i vårt sovrum.. Jag bestämde bara "idag ska jag sluta amma, jag orkar inte" och ja timmarna gick utan ammning men nix, plask så föll jag tillbaka. Så nu ammar jag för fullt igen.. Phu.. Det tar så jäkla mkt på krafterna jag egentligen inte har.. Har ju hamnat i en depression som ni kanske förstått men jag VET att allt löser sig denna gång men det känns så långt borta.. Men iaf Johan städade, fixade och skurade här hemma och jag åkte iväg med Lillan till Carro & Corinne vid två tiden, hon hade ju klädvisning av me&i kläder där, urgulliga kläder (har tagit kort på det lilla inköpet jag gjorde) det blev två par strumpor till söta Emilio och en body till cutie-lillan.. När vi kom hem stod Johan och skurade och Emilio dammsög, haha.. så gulliga!..

För att hålla mig vid liv så klädde jag på Emilio hans nya kläder jag köpte igår, fleeströja och jeans och nya strumporna sen drog han och jag till affärn och handla ammningsinlägg, mat, blöjor och annat smått och gott.. Johan ringde och bad mig köpa dricka och det hade jag redan gjort svarade jag i all hast eftersom batteriet på fonen höll på att dö så när jag kom hem skulle jag börja med maten för Johan hade precis städat klart huset (blev sååå fint) så säger han "men köpte du ingen dricka", "joo" svarade jag men det visade sig ju att det var cider han menade så det var bara att åka iväg igen men denna gång åkte hela familjen, så hade dom bara 2,25 cider så det blev en sån till mig (som jag ska dricka när jag ammat klart) sen blev det 7 öl till Johan, han har slocknat nu efter 3 utav dom eller om det är två, snacka om lättpåverkad.. Emilio somnade sent idag (det vill säga nyss), lillan sommnade åxå sent.. Jag ska duscha av mg lite snabbt, bära Emilio till sängen, borsta tänderna, fixa lite och väcka Johan och säga att han ska lägga sig i sängen sen ska jag soooova..

Imorrn är det ännu en klädvisning men denna gången för "Gangstar" Me like! Shopping!...

Bilder kommer imorn!

Skrivet av Maddeliix 29 november 2008 klockan 22:46

Jag känslig?

Hehe jag skulle sluta vara så känslig fick jag en kommentar om, känslig är ett annat ord för mesig enl mig, haha. Och jag anser inte mig som mes utan jag har faktiskt lite råg i ryggen.. Att jag ber dig sluta kommentera är för att jag inte tycker du har med mina vänskapsrelationer att göra men gör som du vill. Är dom mina riktiga vänner så stannar dom även under mina mindre bra stunder.. Alla mina närmaste (typ alla) vet hur jag mår så dom vet varför jag reagerar som jag gör..

Nu står lussebullarna på jäsning, ska sätta igång ugnen och pensla dom. so long!

Skrivet av Maddeliix 28 november 2008 klockan 22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0