Lördag.

2010-02-27 - 19:27:28
Idag har vart en bra dag, haft trevligt hela familjen, barnen börjar bli bättre, åtminstone Micaela.. Emilio måste jag nog till läkaren med igen, hans astma vill inte ge med sig men han klagar inte så mycket, men jag lider med honom, det låter så tungt..

Idag blev det köpe-pizza till middag, det var längesedan men det förtjänade vi efter allt som vart senaste dagarna..

Sen har vi vart och beställt vår nya kyl & frys idag, vi fick ju det utav johans föräldrar för 2 år sedan att välja ut valfri kyl & frys så idag gjorde vi slag i saken, blev svarta med ismaskin, krossad is och bitar och så vatten-tank :-).. Blir perfekt.. Dock passar det ju inte in i vårt kök för 5 öre men när vi bygger om det om ca 2 år (när ekonomin fungerar med ett till stort lån) så kommer det passa in perfekt eftersom vi redan vet exakt hur det ska se ut och var det ska köpas och vad det kostar..

Idag har jag & Johan även hunnit gå igenom hela stora garderoben här hemma där vi förvrar vagn, kläder (vinter/sommar/för små/för stora osv), jul saker m.m så nu är hela den garderoben städad, såskönt. Nu har vi verkligen gått igenom hela huset på allt vi äger så det är skönt att veta vad man har och inte har.. Njuter till fullo nu när allt är rensat.

Postat av: Terese

Vi har båda färgerna. Gardinerna, soffan och skrivbordet är svarta och bokhyllan, soffbordet och golvlampan är valnötsfärgade. Så det är svårt. Kan försöka fixa någon bra bild om du vill tipsa. =)



Hur gick det för Emilio?



Kram

2010-02-28 - 19:58:10
URL: http://kiewa.blogg.se/
Postat av: Fia

Den goda såsen innehåller:

2 dl creme fraiche

2msk bostongurka

en nypa dill

salt o peppar efter tycke

en pressad vitlöksklyfta

Passar som sagt både till fisk, kyckling och kött.

Vi hade ju den till fiskpinnar, men idag åt vi kyckling till lunch och det var supergott!

2010-03-01 - 13:25:16
URL: http://maximilian06.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0