2009

2010-02-17 - 18:18:46

Gravid..

Senaste dagarna har jag tänkt mkt på hur det egentligen är att vara gravid!.. Alltså innan jag visste det när jag väntade emilio var jag konstant trött men sen när jag visste att jag var gravid så var jag så uppspelt, jobbade hela tiden, kunde t.om jobba 16 timmar per dygn om någon frågade och det gjorde jag, 18 timmar som längst men då var jag trött.. Jag tänkte på hur fan skulle jag göra idag om nån bad mig? Jag skulle nog säga jag för jag inte vågade annat sen skulle jag gråta när jag var påväg att jobba sen skulle jag jobba med ångesten.. Jobbigt men sant. Hur fan kan man ha blivit så jävla svag på mindre än 1,5 år sedan?..

Men iaf jag älskar att klappa magen, mumsa i mig vad jag vill utan ångest, se magen växa, välja namn, fixa och dona inför bebisen men psyket är verkligen en sak för ig under graviditeter för snacka om att det verkligen går upp och ner. Ena dagen gråter man ögonen ur sig för att man haft sönder favorit strumporna och nästa dag skrattar man så tårarna sprutat för att man råkar tappa en hel mjölk i golvet så den går sönder.. Ja herregud va vi tjejer går igenom för att världens ska gå runt!..

Killarn/män/pojkar borde uppskatta oss tjejer/flickor/kvinnor mkt mer än dom gör idag, dom borde lägga ut röda mattan för oss. Hylla oss för allt vi står ut med.. Kanske gillar vi det åxå? Ja självklart!.. haha.. nog för trötthetssnack. Dax för städning av badrum och en dusch!..

GUD va god mat jag gjorde förresten. provsmakade 3 skedar (haha)!

Skrivet av Maddeliix 21 januari 2009 klockan 15:29

städar och lagar mat, kärring jag vet!

Ahapp nu står jag och lagat köttfärsåsen till ikväll och städar för fulla muggar eftersom jag inte städade igår. Så fort jag är klar med maten och städningen i huset så ska jag storstäda ena toaletten för det behövs verkligen .. Sen ska jag ta mig en snabbdusch innan killarna kommer hem!..

Bilder kommer idag, har äntligen haft tid och ork att föra över dom i datorn så ska förminska dom under kvällen sen kommer dom. Yey!..

Jaja back to buisness!

Skrivet av Maddeliix 21 januari 2009 klockan 14:51

Mkt att göra, fööör mkt!

Just nu sitter Micaela i sin gåstol och klappar händerna och skiter, haha. Sweety!..

Inatt har jag inte kunnat sova bra alls så är riktigt trött och vill helst bara lägga mig och sova men det kan och hinner jag inte.. Har BVC idag för vaccination i armen, ajaj stackars lillan.. Sen måste jag åka och köpa blöjor & våtservetter och har även lovat Emilio att köpa en Emil i Lönneberga idag så det blire väl åxå tror jag. Sen måste jag köpa målarfärg till micaelas rum så jag kan börja med det strax.. Ska kika efter ljusrosa, lattefärg och vit färg idag, vet dock inte hur mkt jag behöver men den rosa och vita lär jag ju inte behöva mer än 2-3 liter.. Men lattefärgen lär jag behöva en hel del av, kanske 5-10 liter.. Nä jag vet inte.. phu!..

Skulle behöva åka och leta fönsterlampr till vardagsrummet åxå för jag vill inte ta ner stjärnorna för då blir det så jäkla mörkt.. Sen behöver jag verkligen plocka bort det sista julpyntet och ta ner julgardiner så seg som jag är..

Nä nu är det bråttom, ska hinna äta, mata M och duscha, sminka, föna hår och klä på oss innan vi ska iväg..

Skrivet av Maddeliix 20 januari 2009 klockan 09:38

Bilder..

Jag verkligen orkar inte fixa med bilder nu så det får bli under dagen imorrn, kan även passa på att ta med kameran när jag är på BVC kanske, får se.. Så blir det ännu fler kort, hehe.. Funderar på att hälsa på farfar imorrn men jag får se hur jag mår, för just nu mår jag inget vidare.. Men det tänker jag inte tjata mer om..

Vi tittar fortf Shrek här hemma, haha.. Myspys! Vi har tittat det i typ 2,5 timme eller nått..

Äh ska fortsätta med mitt..

Middagen idag blev lättfil med smak, musli, banan, vindruvor, bär och två stycken mörka mackor med 2 skivor kalkon. MUMS!..

Skrivet av Maddeliix 19 januari 2009 klockan 20:23

Blev inte mkt..

idag blev det inte så mkt bloggande som jag tänkt, men Erica kom sen kom Johan hem med en jobbar kompis redan kl 12 för dom hade inget mer att göra på jobbet idag, så dom kollade runt lite här hemma. Sen åkte vi iväg och köpte ny tapet till fondväggen för 599:- för att det andra blev fel *gah*, inte kul!...

Sen kom vi hem då rev vi gamla tapeten sen har jag städat, städat och åter städat.. Och nu satte jag mig i soffan och kollar lite Shrek med Emilio, Johandammsuger men byter just nu blöjan på madame..

Ska strax börja med den otroligt sena middagen, vill helst av allt bara klämma i mig en stor jävla kebabrulle och en iskall fanta men så blir inte tyvärr. ska väl göra nåt med lövbiff och nyttigt ska det vara åxå så vettefan va det blir..

Kommer troligtvis bilder sen men är inte säker..

Skrivet av Maddeliix 19 januari 2009 klockan 18:08

en dag..

idag gick vi upp rätt sent. skönt eftersom emilio ska sluta sova middag..

nu sitter jag med en tallrik lättfil me musli och skivad banan. ungarna är färdigätna och hunden rastad och strax kommer erica.. men jag skriver mer sen gott folk, massa bilder kommer åxå, bla på underkläderna och min mat fr¨n några dagar , hehe..

Skrivet av Maddeliix 19 januari 2009 klockan 10:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0